Generelle oplysninger

STRØM Bike ApS
38386077
Christiansgade 59, 1. th, 9000 Aalborg
ride@stroembike.com
Est. 2016

Betaling

STRØM Bike ApS tilbyder alle former for kort betaling. Vores betalingsgateway kører igennem troværdige firmaer som danske ePay og det international kendte PayPal. Vi opkræver ingen gebyr eller administrationsgebyr når du laver en betaling igennem os. Pengene bliver først trukket når varen er afsendt fra vores varelager i Danmark.

Levering

Vi tilbyder levering til hele verden. Fragten bliver beregnet efter land ved udcheckning. Leveringstid på handler sket på www.stroembike.com er 3-5 hverdage.

Fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare

Du skal inden 14 dage fra den dag du har modtaget din vare give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til ride@stroembike. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af beløb

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, udover leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Da vi sender direkte fra vores varehus i udlandet til din dør, skal varen returneres til samme adresse. For at få adressen kan du sende en mail på ride@stroembike.com

Du skal huske at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på (www.stroembike.com) har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger. Varen sendes til adresse listet under tilbagebetaling af beløb.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Forbehold

STRØM Bike ApS tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, force majeure, prisstigninger, udgåede- eller udsolgte varer, samt leveringssvigt fra vores leverandør/leverandører.

Hjælp og spørgmål

Hvis du har spørgsmål til nogle af ovenstående punkter, eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Du kan se kontaktoplysninger under ‘Kontakt’. Vi er på telefon og mail hele ugen, og hjælper dig med et smil