Hvad gør vi med dine oplysninger?

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos STRØM Bike ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. STRØM Bike ApS og direktørene har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på er virksomhedens egne direktøre.

Som registreret hos STRØM Bike ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til STRØM Bike ApS via e-mail til ride@stroembike.com. Oplysninger afgivet til STRØM Bike ApS videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi passer godt på dine persondata og indsamler kun data der er nødvendige for at drive vores online forretning. Vi sikrer at data behandles fortroligt og følger GDPR persondata forordningen. Denne police hjælper dig, som kunde med at forstå hvilke specifikke persondata vi indsamler og hvordan vi behandler dem. Ved spørgsmål om brug om indsamlet data er du altid velkommen til at kontakte os på ride@stroembike.com

Hvilke persondata indsamler vi?

Vi indsamler persondata fra dig som kunde i forbindelse med gennemførelse af et køb via vores hjemmeside. Disse er: Fornavn, efternavn, adresse, e-mail, IP-adresse, telefonnummer samt hvad du har købt.

For at vi skal kunne håndtere dine persondata kræves der en aktiv godkendelse af vores købsvilkår via vores betalingssider på hjemmesiden. Når du godkender købsvilkårene giver du samtykke til at vi må håndtere dine persondata til at gennemføre dine ordrer. Du vedkender dig ved godkendelse af af betalingsbetingelserne at du er over til hver tid gældende minimumsalder i henhold til dit EU hjemland.

** Ved aktivt at klikke på ”Gå til betaling” godkender jeg købsvilkårene hos STRØM Bikes (STRØM Bike Aps). Jeg garanterer samtidig at jeg har bemyndigelse til at godkende persondata udfra gældende lovgivning **

Til hvilket formål bruges dine persondata?

Hos STRØM Bikes indsamler vi, gemmer vi og behandler vi data der bruges til at gennemføre dit køb. Dvs. at vi gemmer data om produkter, adresse samt betalingsmetode for at kunne gennemføre dit køb. Den retslige grund er derfor at det er nødvendigt med persondata for at kunne gennemføre et køb som du placerer hos os.

Dine persondata bruges til at kunne levere dine køb til din fysiske adresse og din IP-Adresse, e-mail og betalingsinformation bruges til at verificere din betaling samt for at tjekke mod bedragerisk brug af dine kreditoplysninger.

I visse tilfælde benytter vi dine persondata til at anonymt at lave kundeundersøgelser  med henblik på at forbedre vores digitale tilstedeværelse.

Vi værner om dine persondata og anvender aldrig dine data til andet end det, du som kunde aktivt har godkendt hvad som er beskrevet i denne police.

 

Hvordan håndterer vi dine persondata?

STRØM Bikes (STRØM Bike ApS) benytter krypteret kommunikation vi Secure Socket Layer (SSL) hvor igennem dine persondata bliver beskyttet ved køb på vores hjemmesider. Kreditkort informationer håndteres udelukkende af den finansielle institution der ligeledes benytter SSL for at sikre dine persondata. Ved håndtering af persondata via vores medarbejdere arbejdes der under en sikkerhedspolice og process som sikrer at dine data behandles fortroligt og efter gældende lovkrav.

Dine persondata håndteres udelukkende af de parter som er involverede i håndteringen af dit køb. Dine oplysninger bliver ikke videregivet til andre.

Når du giver samtykke til vores købsvilkår, og dermed vores integritetspolice, gemmer vi dine persondata i 5 år. Du har ret til at kontakte os og få udleveret den information, vi har på dig som kunde, få rettet data samt få alle data slettet fra alle vores datakilder.

Cookies

STRØM Bikes (STRØM Bike Aps) anvender cookies for at give dig som kunde den bedst oplevelse på vores hjemmesider. Persondata lagres ikke I cookies og kan dermed ikke bruges til at spore en specifik person. Cookies er små textfiler der gemmes på din harddisk når du besøger hjemmesider. Når du godkender cookies via vores hjemmeside bruges de til hjemmeside funktioner, statistik og markedsføring i de lande dette er lovligt. Vi anvender både første- og tredjeparts cookies.

En del cookies er direkte nødvendige for hjemmesidens funktioner. Disse husker dine indstillinger og gør brugeroplevelsen bedre ved at genkende din profil og huske dine indstillinger/valg. Derudover anvendes der også cookies til at indsamle information om varigheden af et besøg, besøgte sider, om et køb gennemføres eller demografisk information fx, oplysninger om alder, køn og lokalitet. Disse oplysninger hjælper STRØM Bikes (STRØM Bike Aps) med at analysere hjemmesidens besøg med henblik på at kunne forbedre kundens oplevelse af siden.

Information indhentet vha. cookies kan deles med nære samarbejdspartnere til analytiske formål.

Du kan fravælge brug af cookies i din browser. I så fald kan det nedsætte hjemmesidens funktionalitet og du er indforstået med at det kan medføre at hjemmesiden ikke virker korrekt.

Cookies og samarbejdspartnere

Stroembikes.com

Formål: Anvendes for at opsamle information omkring vores målgruppes alder og køn. Så vi kan lave og skrive tekster der passer til vores besøgendes sprog og målgruppe.

Google Analytics

Formål: Bruges til at samle information om brug af hjemmesiden. Fx. hvilke sider, der besøges, hvor længe et besøg varer og antal af køb. Dette giver os mulighed for at forbedre kundeoplevelsen.

Facebook

Formål: Bruges til at samle information om brug af hjemmesiden. Fx. hvilke sider, der besøges, hvor længe et besøg varer og antal af køb. Dette giver os mulighed for at forbedre kundeoplevelsen.

Mailchimp

Formål: Anvendes til at sende information ud om nye produkter og generelle nyheder om STRØM Bikes. Yderligere information om mailchimp og hvordan de bruger data kan du se her

Quick Pay

Formål: Anvendes som betalingssystem ved valg af betaling via Quickpay i gennemførsel af køb. Yderligere information om Quickpay og hvordan de bruger data kan du se her

Ændringer i privatlivspolitik

STRØM Bikes (STRØM Bike ApS) forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i privatlivspolitikken, der er nødvendige for at overholde gældende lovgivning eller udbedre…  / udføre rettelser. Samtlige ændringer vil kunne findes i dette dokument.